Wonen en Projecten


Glasvezel in Nes, oproep aan B&W

Michel Becker, fractievoorzitter van Actief voor Amstelveen en Ilika Polderman van GroenLinks hebben Burgemeester en wethouders vragen gesteld over  het aanleggen van glasvezel in Nes aan de Amstel. 

Lees meer »

Groen licht voor sociale koopwoningen

De gemeenteraad behandelde woensdagavond ook de nieuwe woonvisie voor de komende jaren. Een visie die, anders dan stukken in vorige jaren, een frisse aanpak van het woonprobleem uitademt. In ieder geval sluiten de woonprogramma’s voor nieuwbouw die worden voorgesteld beter aan bij de wensen.

Lees meer »

Scheg en verkeersveiligheid

Afgelopen woensdag was er een afsluitend raadsdebat over het bestemmingsplan Scheg West. Afsluitend, omdat hiermee weer een stukje hoofdstuk wordt afgesloten van een jarenlange voorbereiding. Niet helemaal nog, want het echt laatste stukje is Scheg Midden. En dat komt naar verluidt in het najaar aan de orde. Burgerraadslid Ben Westendorp was voor Actief voor Amstelveen bij het raadsdebat aanwezig.

Lees meer »

Zwarte Kat

Michel Becker gaat tijdens de raadsvergadering woensdag 1 februari vragen aan B&W stellen over de ontwikkelingen op het terrein Zwarte Kat aan de Amsteldijk Zuid.

Lees meer »